Tuesday, February 14, 2012

Elfstedentochtdekking bij p Europeesche reisverzekering

Letselschade Advocaten Eindhoven


Nederland is al een paar dagen vol van een mogelijke Elfstedentocht. Vandaag komt er waarschijnlijk meer duidelijkheid over het wel of niet plaatsvinden van p tocht. Mocht hij dit jaar plaatsvinden, kunnen leden van p Vereniging P Friesche Elf Steden met een startbewijs hun vakantie via hun annuleringsverzekering van p Europeesche gratis annuleren of afbreken. P Europeesche vindt dat schaatsers met startrecht aan p start moeten kunnen verschijnen.
“Wij willen er graag aan bijdragen dat iedereen met een startbewijs p schaatsen onder kan binden. Alle leden van p Vereniging P Friesche Elf Steden met een startbewijs hoeven zich daarom geen zorgen te maken als ze op vakantie zijn”, aldus Renate Hilberink, segmentmanager van p Europeesche.
P gratis extra verzekering is geldig tot het moment dat officieel bekend wordt gemaakt dat p tocht doorgaat. Heb je als schaatser met een startbewijs je vakantie al geboekt of ben je op vakantie? Serta vergoedt p Europeesche p annuleringskosten. Als je ook een reisverzekering hebt afgesloten worden ook p kosten van p terugreis vergoed.

Ook p ANWB, Unigarant en Zelf.nl bieden p mogelijkheid je reis kosteloos te annuleren of om te boeken bij het doorgaan van p Elfstedentocht.

Woensdag 8 februari 2012 om 11:03 door Sharon Gerritsen in p rubriek Productnieuws

Letselschade Advocaten Rotterdam

No comments:

Post a Comment